Bedste pizzaskærer: Her er de 11 bedste pizzaskærere i 2021

Den bedste pizzaskærer ligger godt i hånden, slicer din pizza til perfektion og behøver ikke at blive mast ned i skærebrættet førend den har effekt. Vælg en model med et godt håndtag og et godt drej på selve kniven. Den runde kniv på en pizzaskærer holder skarpheden i mange mange år da den ikke slides voldsomt ved brug. Her i denne pizzaskærer guide finder du de mest populære netop nu!

Af Pizza-entusiast
Priser er opdateret i dag lørdag d. 19 juni 2021. Indholdet er opdateret mandag d. 31. maj 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 20. november 2020. Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.
Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Konklusion: Her er den bedste pizzaskærer 🥇

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer er udvalgt af Christoffer, som den bedste pizzaskærer i juni 2021.

Bedste

Den perfekte pizzaaften kræver den bedste pizzaskærer

Hvis du har inviteret vennerne på pizzaaften, så vil du gerne have aftenen til at blive en succes. Hvad enten du har tændt op i pizzaovnen og bagt pizzaen selv eller har hentet den hos den lokale pizzapusher, så har du brug for en god pizzaskærer. En dårlig pizzaskærer kan nemlig fuldstændig lemlæste en pizza, fordi den maser fyldet rundt frem for at skære gennem det.

Er du træt af pizzaskærer, der mishandler din pizza frem for at skære den ud, så fyldet bliver liggende og præsenterer sig pænt, så kig med her, hvor jeg præsenterer dig for de absolut bedste pizzaskærer på markedet her og nu.

Efter præsentationen giver jeg dig en masse gode råd, så du ved, hvad du skal holde øje med, når du køber pizzaskærer.

3 vigtige egenskaber som en pizzaskærer bør have

Vi har alle haft pizzaskærer liggende i skuffen, som ikke har gjort deres job ordentligt. Men hvad er det egentlig, der gør forskellen på en god og en dårlig pizzaskærer? Ganske kort drejer det sig om størrelse, sikkerhed og et godt greb.

 1. Det er vigtigt at vælge en pizzaskærer, som har et stort knivshjul. Hvis du vil undgå at ødelægge din pizza, når du slicer den, så vil jeg anbefale dig at vælge en pizzaskærer, som har et stort knivshjul. Et stort knivshjul giver nemlig hjulet mulighed for at slice pizzaen uden, at fyldet kommer i berøring med pizzaskæreren.
 2. En pizzaskærer er skarp så du bør vælge en model med skærm. En god pizzaskærer er lige så skarp som en kniv og du bør behandle den med omhu. Jeg anbefaler altid, at du vælger en pizzaskærer, som har en lille beskyttelsesskærm øverst på knivshjulet lige under håndtaget. Det er en god beskyttelse, der sikrer at dine fingre ikke kan glide ned på klingen, så du skærer dig.
 3. Et godt greb om pizzaskæreren er vigtigt, du bør derfor vælge en model med et godt greb. En pizzaskærer er som sagt et skarpt husholdningredskab og du bør tænke funktionalitet før design, når du vælger den bedste pizzaskærer til dig. Jeg anbefaler, at du vælger en pizzaskærer med et greb, der ligger godt i hånden, så du føler, du har god kontrol over pizzaskæreren.

Hvilken pizzaskærer er bedst i test?

1. Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer - BEDST I TEST 🥇

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Bagesten.dk pizzaskærer

Pizzaskærer i rustfrit stål med ABS greb. Pizzaskæreren bruges i storkøkkener og kantiner og er derfor af høj kvalitet.... Læs mere hos Bagesten

2. Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni pizzaskærer

Ooni Pizzaskærer - Rocker Ooni Pizzaskærer - Rocker Skær hele pizzaer i to med et hurtigt skridt ved hjælp af Ooni Pizza Cutter Rocker Blade. Det ultraspit rustfrie stålblad er 14 tommer langt og afsluttet med et behageligt let grebgreb. Dimensioner: 380... Læs mere hos Homeshop

3. Pizzastålet pizzaskærer

Pizzastålet pizzaskærer

Pizzastålet pizzaskærer

Pizzaskæreren ligger godt i hånden og har et godt skarpt hjul. Pizzaskæreren gør udskæring af pizza til en leg. Udført i rustfrit stål og med et godt greb af ABS plast. Hjulet er 10 cm. i diameter.... Læs mere hos Pizzastålet

4. Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Med Microplanes ergonomiske pizzaskærer er det let at skære helt perfekte slices. Pizzaskæreren ligger behageligt i hånden og gør det muligt at skære pizzaen ud nærmest uden at bruge nogen kræfter. Efter brug kan håndtaget og stålbladet skilles fra hinand... Læs mere hos KitchenOne

5. Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer

Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza- & Urteskære er et funktionelt køkkenredskab, der egner sig perfekt til at skære,snitte og hakke urter samt, som pizzaskærer. Ved et let tryk på det afrun... Læs mere hos Homeshop

6. Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer i 18/10 rustfrit stål. Innovativt design med rund, fritkørende klinge og ergonomisk greb for sikker brug. Ideel til større pizzaer. Nyt og innovativt design med rund fritkørende k... Læs mere hos Homeshop

7. Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King pizzaskærer

Broil King Pizzaskærer - 69805 Broil King Pizzaskærer Mezzaluna betyder halvmåne og det beskriver formen af denne Profesionelle Pizzaskærer. Bladet på Pizzaskærer bevæges frem og tilbage og skærer nemt pizzaen ud uden at rykke rundt på fyldet.... Læs mere hos Homeshop

8. Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer Pizzacraft Pizzaskærer Skær nemt pizzaen med denne eksklusive pizzaskærer... Læs mere hos Homeshop

9. Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter Kamado Joe Pizza Cutter Pizzaskærer i rustfrit stål - skærer perfekte slices... Læs mere hos Homeshop

10. Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni pizzahjul

Skær den varme pizza ud i lækre slices med et snuptag med Oonis pizzahjul. Pizzahjulet har et skarpt blad af rustfrit stål og et slidstærkt håndtag af glasforstærket nylon.... Læs mere hos Homeshop

11. Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Nu kan du imponere venner og familie ved at servere perfekt skårede pizzastykker ved hjælp af pizzaskæreren fra Big Green Egg. Kun med en pizzaskærer sikres det, at fyldet bliver liggende, hvor det hører til. Det skarpe, roterende hjul i rustfrit stål skæ... Læs mere hos KitchenOne

Når pizzaen skal slices til perfektion

I Danmark elsker vi pizza. Vi elsker at rejse på sommerferie til Italien og mæske os i pizza på et pizzaria i en lille gade, mens vi ser byens liv gå forbi.

Vi elsker at tage på Italienske restauranter herhjemme og nyde en god pizza og et glas vin.

Vi elsker også de mange varianter af frysepizzaer, som kølemontrene frister med. Eller pizzaen som pizzabudet bringer lige til hoveddøren.

Og de mest køkkenglade kan også fremstille fantastisk velsmagende hjemmelavede pizzaer.

Men fornøjelsen ved pizza bliver udfordret, når vi står med en pizzaskærer som mishandler pizzaen frem for at skære den ud.

De 5 mest populære pizzaer

Måske du kan genkende et et pizzanvn eller to fra det lokale pizzarias menu? Der er i så fald noget om snakken, og disse 5 er de mest populære:

 • Pizza Margerita
 • Pizza Marinara
 • Pizza Calzone
 • Pizza Pepperoni
 • Pizza Capricciosa

Den bedste pizzaskærer på markedet

Jeg har her gennemgået en række af de bedste pizzaskærer på markedet i øjeblikket. Jeg har valgt pizzaskærer i forskellige prisklasser og design, så der er noget for enhver smag og budget.

Jeg vil nu gennemgå nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, når du vælger din næste pizzaskærer.

Ved at blive klog af andres erfaringer, undgår du, at stå med en pizzaskærer der enten ikke kan skære igennem din pizza eller en pizzaskærer, der har så lang en “skærm”, at den flytter fyldet på pizzaen, når den slices.

Dét skal du tænke på når du køber en pizzaskærer

Du har fortjent den bedste pizzaskærer, så du kan nyde din pizza hjemme uden frustrationer eller en molestreret pizza.

Jeg har allerede vist dig et bredt udvalg af de bedste pizzaskærer på markedet, men nu vil vi gennemgå nogle af de vigtigste ting, som du bør tage med i dine overvejelser, når du køber en pizzaskærer eller et pizzahjul, som det også kaldes.

Pizzaskæren består af en rund skarp knivshjul, en sikkerhedsskærm og et håndtag. Den kaldes også for et pizzahjul, fordi det ligner et hjul med skærm.

Knivshjulet har afgørende betydning for slice oplevelsen

Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed for at være den bedste pizzaskærer. Men knivshjulet er uden tvivl den vigtigste parameter.

Selve pizzahjulet er en rund tynd stålskive, som er skarpsleben, så den let glider gennem pizzaen.

Når du skal vælge en god pizzaskærer, så bør du gå efter en model, der har et stort knivshoved.

En skærer med et lille hjul fejer bare fyld, som for eksempel cocktailpølser eller ananas, hen over pizzaen.

Det er også vigtig, at du vælger en pizzaskærer som virker stabil. Altså hvor selve knivshjulet spinner fint rundt uden slør.

Vælger du en pizzaskærer med et stort knivshjul så har det yderligere den fordel at du også vil kunne slice de amerikanske Deep Pan Pizza uden problemer.

Skærmen passer på dine fingre - men vælg den rigtige størrelse

Mellem knivshjulet og håndtaget sidder der en skærmen. Skærmen sidder der for at sikre, at dine fingre ikke glider ned fra håndtaget, så du skærer fingrene på det skarpe hjul.

Det er en rigtig god sikkerhedsfunktion, når den fungerer.

På dårlige pizzaskærer er skærmen ofte for lang. Er skærmen for lang. så rammer den pizzaen, idet du slicer den, hvilket betyder, at fyldet skubbes fremad i stedet for at blive skåret igennem.

Vælg derfor en pizzaskærer med en skærm, der passer på dine fingre, men som ikke går for langt ned over hjulet.

+500 forskellige italienske pizzaer

Der findes mere end 500 italienske pizzaer, og derudover har hvert land deres egne favorit fyld. Italienere vil nok kigge en ekstra gang når de ser menukort fra danske pizzeriaer med fyld som :

 • Bearnaisesauce
 • Cocktailpølser
 • Frikadelle
 • Lillebror ost

Håndtaget skal have det rette greb

Mange undervurderer skarpheden af en pizzaskærer. Det koster hvert år flere ture på skadestuen. Du kan derfor med fordel vælge en pizzaskærer, som har et godt håndtag.

Et godt håndtag har en størrelse, så det ligger godt i hånden. En tynd stålstang på størrelse med en blyant vil for eksempel ikke ligge godt i hånden, da den er svær at få et ordentlig greb omkring.

Et godt håndtag har også et godt greb, så dine fingre ikke glider, når du bruger den.

En pizzaskærer er også perfekt til wraps, burritos og durum

Pizzaskærerens skarpe klinge er velegnet til mere end at slice pizza. Specielt hvis du vælger en pizzaskærer med et stort knivshoved, som jeg anbefaler dig at gøre.

Hvis du laver wraps til børnenes madpakker, så er en pizzaskærer fantastisk til at skære wrappen ud i mindre og mere mundrette bidder uden, at fyldet falder ud. Det samme gælder, hvis du laver durum eller buritos.

Fingermad er ofte meget lettere at spise, hvis de er skåret ud i mindre stykker. En kniv har tendens til at mase dem, så fyldet falder ud, fordi trykket fra kniven kommer fra oven. Når du bruger din pizzaskærer til at skærer dem ud, så kommer trykket fra siden og knivshjulet vil glide let igennem.

Har vi vækket din interesse?

Der findes rigtig mange forskellige modeller af pizzaskærer på markedet og det kan være en jungle at vælge en, der også kan mere end bare se godt ud.

Vælger du en af de pizzaskærer, som vi har gennemgået her, så er du sikret en pizzaskærer, som har et godt knivshjul, som er robust og uden slør, når den slicer og som har et godt håndtag, der giver et sikkert greb.

Vil du gerne vide mere om de enkelte pizzaskærer, så har vi lagt link ind, som fører dig direkte til forhandlerens side, hvor du kan finde alt den information, som vi ikke har fået med i vores gennemgang her.

Vidste du, at den helt store pizzabølge i Danmark. Altså pizza som fastfood kom lige i kølvandet på de første kebab restauranter i starten af 1980erne. Det markerede starten på danskernes glæde ved takeaway.

Dellonklusion

Den bedste pizzaskærer er en pizzaskærer med et stort knivshjul.

Det er samtidig en pizzaskærer, som har skærm som sikre, at du ikke skære dine fingre, når du slicer pizza, men skærmen må ikke være så lang, at den rammer fyldet på din pizza, når du skærer den.

Håndtaget på pizzaskæren er heller ikke uvigtigt. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en model med et håndtag der ligger godt i hånden og som har et godt greb.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 pizzaskærere, har Christoffer valgt Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål , som den bedste pizzaskærer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære pizzaskærere, herunder bl.a. Ooni Rocker, Pizzastålet, Microplane & Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag... klik her for at se de resterende!

Anbefalingerne er givet af
Skriv til Christoffer

11 ofte stillede spørgsmål om pizzaskærere

Vælg en tung pizzaskærer hvis du oplever problemer med at kunne lægge nok kræfter i din udskæring af pizza. Vælg en let hvis det f.eks. er børn der skal hjælpe til.

En pizzaskærer er skarp og kun større børn bør bruge en pizzaskærer uden opsyn.

Ja du kan også bruge en pizzaskærer til at slice durums, fyldte pandekager og lignende.

Ja, langt de fleste pizzaskærere kan sagtens tåle at komme en tur i opvaskemaskinen.

Hvis du har en elektrisk knibsliber så kan du godt slibe din pizzaskærer op. Har du kun et almindeligt strygestål så vil jeg anbefale dig at købe en ny pizzaskærer i stedet.

Nej, de fleste pizzaskærere kan ikke skilles ad. De er designet, så de alligevel er lette at rengøre.

Ja, en pizzaskærer kan også slice Deep Pan Pizza. Det kræver blot at du vælger en pizzaskærer med et stort knivshjul.

Har du ikke en pizzaskærer i hjemmet, så kan du bruge en saks eller kniv.

Den bedste pizzaskærer til deep pan pizza bør have stor diameter på knivshjulet, så den let kan glide gennem den tykke pizza.

Den bedste pizzaskærer til børn bør have et godt håndtag med en god skærm, der kan beskytte barnets fingre under brug. Man kan også med fordel vælge en let pizzaskærer, som ikke er for tung at løfte og arbejde med.

Der er ingen forskel på en pizzaskærer og et pizzahjul. Det er to ord for samme køkkenredskab.

Bedøm denne artikel
31 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5