Bedste pizzaskærer: Her er de 11 bedste pizzaskærere i 2021

Den bedste pizzaskærer ligger godt i hånden, slicer din pizza til perfektion og behøver ikke at blive mast ned i skærebrættet førend den har effekt. Vælg en model med et godt håndtag og et godt drej på selve kniven. Den runde kniv på en pizzaskærer holder skarpheden i mange mange år da den ikke slides voldsomt ved brug. Her i denne pizzaskærer guide finder du de mest populære netop nu!

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Konklusion: Her er den bedste pizzaskærer 🥇

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer er udvalgt af Christoffer, som den bedste pizzaskærer i maj 2021.

Bedste
Af Pizzabager
Priser er opdateret i dag fredag d. 7 maj 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 27. april 2021 og er oprindeligt udgivet fredag d. 20. november 2020.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken pizzaskærer er bedst i test?

1. Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer - BEDST I TEST 🥇

Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål pizzaskærer

Bagesten.dk pizzaskærer

Pizzaskærer i rustfrit stål med ABS greb. Pizzaskæreren bruges i storkøkkener og kantiner og er derfor af høj kvalitet.... Læs mere hos Bagesten

2. Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni Rocker pizzaskærer

Ooni pizzaskærer

Ooni Pizzaskærer - Rocker Ooni Pizzaskærer - Rocker Skær hele pizzaer i to med et hurtigt skridt ved hjælp af Ooni Pizza Cutter Rocker Blade. Det ultraspit rustfrie stålblad er 14 tommer langt og afsluttet med et behageligt let grebgreb. Dimensioner: 380... Læs mere hos KitchenOne

3. Pizzastålet pizzaskærer

Pizzastålet pizzaskærer

Pizzastålet pizzaskærer

Pizzaskæreren ligger godt i hånden og har et godt skarpt hjul. Pizzaskæreren gør udskæring af pizza til en leg. Udført i rustfrit stål og med et godt greb af ABS plast. Hjulet er 10 cm. i diameter.... Læs mere hos Pizzastålet

4. Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Microplane pizzaskærer

Med Microplanes ergonomiske pizzaskærer er det let at skære helt perfekte slices. Pizzaskæreren ligger behageligt i hånden og gør det muligt at skære pizzaen ud nærmest uden at bruge nogen kræfter. Efter brug kan håndtaget og stålbladet skilles fra hinand... Læs mere hos KitchenOne

5. Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag pizzaskærer

Morsø pizzaskærer

Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza - & Urteskære m/egetræshåndtag Morsø Pizza- & Urteskære er et funktionelt køkkenredskab, der egner sig perfekt til at skære,snitte og hakke urter samt, som pizzaskærer. Ved et let tryk på det afrun... Læs mere hos Homeshop

6. Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 pizzaskærer

Rösle pizzaskærer

Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer - 25165 Rösle Pizzaskærer i 18/10 rustfrit stål. Innovativt design med rund, fritkørende klinge og ergonomisk greb for sikker brug. Ideel til større pizzaer. Nyt og innovativt design med rund fritkørende k... Læs mere hos Homeshop

7. Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King 69805 pizzaskærer

Broil King pizzaskærer

Broil King Pizzaskærer - 69805 Broil King Pizzaskærer Mezzaluna betyder halvmåne og det beskriver formen af denne Profesionelle Pizzaskærer. Bladet på Pizzaskærer bevæges frem og tilbage og skærer nemt pizzaen ud uden at rykke rundt på fyldet.... Læs mere hos Homeshop

8. Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer pizzaskærer

Pizzacraft pizzaskærer

Pizzacraft Pizzaskærer Pizzacraft Pizzaskærer Skær nemt pizzaen med denne eksklusive pizzaskærer... Læs mere hos Homeshop

9. Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter pizzaskærer

Kamado Joe pizzaskærer

Kamado Joe Pizza Cutter Kamado Joe Pizza Cutter Pizzaskærer i rustfrit stål - skærer perfekte slices... Læs mere hos Homeshop

10. Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni Pizza Wheel pizzahjul

Ooni pizzahjul

Skær den varme pizza ud i lækre slices med et snuptag med Oonis pizzahjul. Pizzahjulet har et skarpt blad af rustfrit stål og et slidstærkt håndtag af glasforstærket nylon.... Læs mere hos Homeshop

11. Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Big Green Egg pizzaskærer

Nu kan du imponere venner og familie ved at servere perfekt skårede pizzastykker ved hjælp af pizzaskæreren fra Big Green Egg. Kun med en pizzaskærer sikres det, at fyldet bliver liggende, hvor det hører til. Det skarpe, roterende hjul i rustfrit stål skæ... Læs mere hos KitchenOne

Når pizzaen skal slices til perfektion

I Danmark elsker vi pizza. Vi elsker at rejse på sommerferie til Italien og mæske os i pizza på et pizzaria i en lille gade, mens vi ser byens liv gå forbi.

Vi elsker at tage på Italienske restauranter herhjemme og nyde en god pizza og et glas vin.

Vi elsker også de mange varianter af frysepizza, som kølemontrene frister med. Eller pizzaen som pizzabudet bringer lige til hoveddøren.

Og de mest køkkenglade kan også fremstille fantastisk velsmagende hjemmelavede pizzaer.

Men fornøjelsen ved pizza bliver udfordret, når vi står med en pizzaskærer som mishandler pizzaen frem for at skære den ud.

Den bedste pizzaskærer på markedet

Vi har her gennemgået en række af de bedste pizzaskærer på markedet i øjeblikket. Vi har valgt pizzaskærer i forskellige prisklasser og design, så der er noget for enhver smag og budget.

Vi vil nu gennemgå nogle af de overvejelser, du bør gøre dig, når du vælger din næste pizzaskærer.

Ved at blive klog af andres erfaringer, undgår du, at stå med en pizzaskærer der enten ikke kan skære igennem din pizza eller en pizzaskærer, der har så lang en “skærm”, at den flytter fyldet på pizzaen, når den slices.

Dét skal du tænke på når du køber en pizzaskærer

Du har fortjent den bedste pizzaskærer, så du kan nyde din pizza hjemme uden frustrationer eller en molestreret pizza.

Vi har allerede vist dig et bredt udvalg af de bedste pizzaskærer på markedet, men nu vil vi gennemgå nogle af de vigtigste ting, som du bør tage med i dine overvejelser, når du køber en pizzaskærer eller et pizzahjul, som det også kaldes.

Pizzaskæren består af en rund skarp knivshjul, en sikkerhedsskærm og et håndtag. Den kaldes også for et pizzahjul, fordi det ligner et hjul med skærm.

Knivshjulet har afgørende betydning for slice oplevelsen

Der er flere ting, der skal gå op i en højere enhed for at være den bedste pizzaskærer. Men knivshjulet er uden tvivl den vigtigste parameter.

Selve pizzahjulet er en rund tynd stålskive, som er skarpsleben, så den let glider gennem pizzaen.

Når du skal vælge en god pizzaskærer, så bør du gå efter en model, der har et stort knivshoved.

En skærer med et lille hjul fejer bare fyld, som for eksempel cocktailpølser eller ananas, hen over pizzaen.

Det er også vigtig, at du vælger en pizzaskærer som virker stabil. Altså hvor selve knivshjulet spinner fint rundt uden slør.

Skærmen passer på dine fingre - men vælg den rigtige størrelse

Mellem knivshjulet og håndtaget sidder der en skærmen. Skærmen sidder der for at sikre, at dine fingre ikke glider ned fra håndtaget, så du skærer fingrene på det skarpe hjul.

Det er en rigtig god sikkerhedsfunktion, når den fungerer.

På dårlige pizzaskærer er skærmen ofte for lang. Er skærmen for lang. så rammer den pizzaen, idet du slicer den, hvilket betyder, at fyldet skubbes fremad i stedet for at blive skåret igennem.

Vælg derfor en pizzaskærer med en skærm, der passer på dine fingre, men som ikke går for langt ned over hjulet.

Håndtaget skal have det rette greb

Mange undervurderer skarpheden af en pizzaskærer. Det koster hvert år flere ture på skadestuen. Du kan derfor med fordel vælge en pizzaskærer, som har et godt håndtag.

Et godt håndtag har en størrelse, så det ligger godt i hånden. En tynd stålstang på størrelse med en blyant vil for eksempel ikke ligge godt i hånden, da den er svær at få et ordentlig greb omkring.

Et godt håndtag har også et godt greb, så dine fingre ikke glider, når du bruger den.

Har vi vækket din interesse?

Der findes rigtig mange forskellige modeller af pizzaskærer på markedet og det kan være en jungle at vælge en, der også kan mere end bare se godt ud.

Vælger du en af de pizzaskærer, som vi har gennemgået her, så er du sikret en pizzaskærer, som har et godt knivshjul, som er robust og uden slør, når den slicer og som har et godt håndtag, der giver et sikkert greb.

Vil du gerne vide mere om de enkelte pizzaskærer, så har vi lagt link ind, som fører dig direkte til forhandlerens side, hvor du kan finde alt den information, som vi ikke har fået med i vores gennemgang her.

Vidste du, at den helt store pizzabølge i Danmark. Altså pizza som fastfood kom lige i kølvandet på de første kebab restauranter i starten af 1980erne. Det markerede starten på danskernes glæde ved takeaway.

Konklusion

Den bedste pizzaskærer er en pizzaskærer med et stort knivshjul.

Det er samtidig en pizzaskærer, som har skærm som sikre, at du ikke skære dine fingre, når du slicer pizza, men skærmen må ikke være så lang, at den rammer fyldet på din pizza, når du skærer den.

Håndtaget på pizzaskæren er heller ikke uvigtigt. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en model med et håndtag der ligger godt i hånden og som har et godt greb.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 11 pizzaskærere, har Christoffer valgt Bagesten - Pizzaskærer i rustfrit stål , som den bedste pizzaskærer i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 10 andre populære pizzaskærere, herunder bl.a. Ooni Rocker, Pizzastålet, Microplane & Morsø pizzaskærer m/egetræshåndtag... klik her for at se de resterende!

Bedøm denne artikel
31 stemmer, gennemsnit: 4.9 / 5