Bedste Caputo mel: Italiensk pizzamel, se de 5 udvalgte

Caputo Mel Pizzeria Blå, 5kg pizzamel

Konklusion: Her er den bedste caputo mel 🥇

Caputo Mel Pizzeria Blå, 5kg pizzamel er udvalgt af Christoffer, som den bedste caputo mel i maj 2021.

Bedste
Af Pizzabager
Priser er opdateret i dag fredag d. 7 maj 2021. Indholdet er opdateret tirsdag d. 27. april 2021 og er oprindeligt udgivet tirsdag d. 16. marts 2021.
Vores eksperter undersøger, tester og vurderer de bedste produkter uafhængigt. Vi tjener kun penge, hvis du køber et produkt via vores links.

Hvilken Caputo mel er bedst i test?

1. Caputo Mel Pizzeria Blå, 5kg pizzamel - BEDST I TEST 🥇

Caputo Mel Pizzeria Blå, 5kg pizzamel

Caputo pizzamel

Den perfekt sprøde pizzabund kræver Caputo pizzamel Caputo mel er internationalt kendt som den bedste pizzamel i verden. Caputo mel er dermed kendt som “Den gyldne standard” for italiensk pizzamel. Caputo pizzamel dynastiet blev etableret i 1924, hvor Carmine Caputo grundlagde den første virksomhed i... Læs mere

2. Caputo Mel Cuoco Rød, 5kg pizzamel

Caputo Mel Cuoco Rød, 5kg pizzamel

Caputo pizzamel

Rød Caputo - verdens bedste pizzamel til langtidshævning Caputo mel er kendt i hele verden som toppen af poppen. Pizzamel bliver simpelthen ikke bedre end Caputo mel. Og laver du langtidshævet pizzadej akkurat som italienerne gør, så er Rød Caputo din bedste ven. Rød Caputo er nemlig lavet specielt til... Læs mere

3. Caputo Mel Semola, 5kg mel

Caputo Mel Semola, 5kg mel

Caputo mel

Proteinindhold: 12,5 %W: 250Elastacitet: P/L 2,30... Læs mere hos Foodfreaks

4. Caputo Mel Nuvola, 1kg mel (type 0)

Caputo Mel Nuvola, 1kg mel (type 0)

Caputo mel (type 0)

Nuvola fra Molino Caputo er en ny udviklet mel i "type 0" formaling. Melens egenskaber tillader meget vandindhold i dejen, så man får en meget puffet kant/cornicone på pizzaen, hvilket er kendt fra de napolitanske pizzaer.Nuvola er et 100% natur... Læs mere hos Foodfreaks

5. Caputo Mel Manitoba, 5kg mel

Caputo Mel Manitoba, 5kg mel

Caputo mel

Formalingsgrad: 0 Proteinindhold: 14,50% Styrke: W 370/390, P/L 0,50 / 0,60... Læs mere hos Foodfreaks

Caputo mel er stolte italienske meltraditioner siden 1924

Caputo mel er en af italiens helt store stoltheder. Kornmøllen der maler det verdenskendte mel blev bygget i 1924, hvor Carmine familiens mel imperium blev grundlagt.

Grundlæggeren af Caputo kornmøllen hed Carmine Caputo. Carmine Caputo drog til USA som ung for at erobre verden, men vendte først i 20erne tilbage til Italien.

Nærmere sagt Napoli, hvor han oprettede både melmølle og en pastafabrik i byen Capua.

Det må siges, at have været et godt valg, for i dag sidder Caputo alene på tronen om at lave det bedste italienske mel.

Caputo laver forskellige mel varianter, men for eksempel er Caputo´s pizzamel så stort et hit i hjemlandet, at mere end 80 % af landet pizzeriaer bruger pizzamel fra denne kornmølle.

Det er sjovt at tænke på, at én mands tanke om det bedste pizzamel ligger bag vores forestilling om en autentisk italiensk pizza.

I dag er Caputo familiens kornmølle den sidste originale mølle i Napoli provinsen, hvilket ikke gør den mindre speciel.

Caputo brandet står dog også for nytænkning.

Det er derfor de nyeste teknologier og teknikker de bruger samtidig med, at de har formået at bevare den autentiske smag af Napoli, som er den vi forbinder med lækkert italiensk brød.

Caputo mel - skabt af helt rene ingredienser

Caputo mel er skabt på grundlag af de fineste italienske madtraditioner og er selvfølgelig i en udsøgt kvalitet.

Det er det, der har sikret dem deres store popularitet i snart 100 år.

Fælles for alle Caputo´s melprodukter er, at de er lavet af korn i højeste kvalitet og helt uden nogen form for kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Her er tale om et 100 % naturligt produkt.

Caputo laver flere forskellige lækre melblandinger, som kan bruges til alt fra pizza til focaccia og pasta.

Går du op i kvalitet og lækre råvarer, når du laver mad, så vil du elske Caputo mel.

Caputo mel i forskellige varianter

Caputo producere flere forskellige varianter af mel. Det betyder, at der er lækkert italiensk mel lige meget, om du gerne vil bage pizza eller brød.

Og uagtet om du gerne vil bage med langtidshævning eller du foretrækker en kortere hævnings periode.

Med den rette meltype kan du gøre madlavningen lettere for dig selv.

Er du typen, der gerne vil forberede flere måltider af gangen, så kan du med fordel lave en pizzadej flere dage i forvejen og lægge den i køleskabet.

Det sammen kan du gøre med dej til foccacia boller, durum eller lignende.

Du kan også vælge en meltype, der ikke kræver mere end en times hævning, før den er klar til brug.

Her er altså mel til alle temperamenter.

Caputo blå

Caputo blå er sammen med sin søster Caputo rød de meste populære pizzamel på verdensbasis.

Og i hjemlandet Italiens ser du faktisk ikke andet mel end Caputo mel i de italienske køkkener.

Det ligemeget om der er tale om mel til pizza eller mel til lækre italienske brød.

Caputo blå er en fantastisk pizzamel som sikre dig en super sprød pizzabund. Caputo blå er en type 00 mel.

Caputo rød

Caputo rød er sammen med den blå udgave den mest kendte pizzamel i verden. Rød Caputo er en mel lavet specielt til langtidshævning.

Det er en type 00 mel.

Så hvis du laver pizza ligesom italienerne og laver din pizzadej aftenen før og lader den hæve lige så langsomt i køleskabet i et døgn, så er rød Caputo det rette mel til dig.

Der er mange fordele ved at langtidshæve.

En af dem er, at gæren har bedre tid til at udvikle sig og sammen med glutenen i melet udvikle de lækre aromaer og strukturer i brødet, som vi elsker.

Nuvula

Nuvola fra Molino Caputo er en af brandets nyeste meltyper. Dette er en type 0 mel med særlige egenskaber, der tillader et stort vandindhold i dejen.

Dette er den perfekte meltype til dig, der elsker en meget puffet kant / cornicone på din pizza.

Akkurat som du kender det fra en traditionel napolitansk pizza.

Caputo Manitoba

Caputo Manitoba er en mel med et meget højt protein indhold. Det høje glutenindhold giver din dej elasticitet og smidighed og en meget god hæveevne.

Elsker du at bage brød med en god krumme og en lethed i brødet og samtidig en fuldstændig knasende sprød skorpe, så er dette melet for dig.

Caputo Mel Fioreglut

Caputo Fioreglut er en glutenfri pizza mel, fordi glutenallergikere ikke skal snydes for fantastiske pizzabunde.

Der findes flere glutenfri pizzamel på markedet men denne er uden sammenligning den bedste. Ikke kun i følge os, men ifølge flere forbrugertest.

Der er mange flere meltyper fra Caputo end dem vi har nævnt her. Du kan derfor vælge en af vores favoritter eller selv gå på opdagelse i deres store sortiment.

Konklusion

Efter gennemgang af mere end 5 caputo mel, har Christoffer valgt Caputo Mel Pizzeria Blå, 5kg , som den bedste pizzamel i 2021.

Der er dog også blevet gennemgået 4 andre populære caputo mel, herunder bl.a. Caputo Mel Cuoco Rød, 5kg, Caputo Mel Semola, 5kg, Caputo Mel Nuvola, 1kg & Caputo Mel Manitoba, 5kg.

Bedøm denne artikel
21 stemmer, gennemsnit: 5 / 5